На Чернігівщині мопед врізався в патрульний «Prius»

Ввечері, 28 вересня, у місті Ніжин водій мопеду Address виїхав на зустрічну смугу та врізався в поліцейське авто Toyota Prius.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Чернігівської області.

Повідомляється, що під час несення служби між шостою та сьомою годинами вечора автомобіль групи реагування патрульної поліції повернув з вулиці Широкомогерська на вулицю Таращанська у Ніжині. За поворотом водій автомобіля майже одразу побачив як назустріч прямо посеред дороги їде мопед з водієм та пасажиром. Поліцейське авто зупинилося, прийнявши вправо, але водій мопеду в цей момент виїхав з середини дороги на зустрічну смугу та врізався у передню ліву фару поліцейського автомобіля.

Удар був такої сили, що водій мопеда отримав значні травми. Постраждалого відразу доставили до реанімації місцевої лікарні. За попередньою інформацією, його стан оцінюється як важкий. Чи керував чоловік напідпитку встановлять лікарі.

Пасажир мопеду отримав незначні травми та був з явними ознаками сильного алкогольного сп’яніння. Поки поліція з медиками надавали допомогу водію, пасажир самовільно полишив місце пригоди.

Обидва чоловіки були без шоломів.

Під час огляду мопеда в бардачку під сидінням разом із документами на транспортний засіб, полісом та посвідченням водія було знайдено пакет з їжею та пляшками з залишками алкоголю.

Залишити відповідь