На Чернігівщині чоловік повідомив в поліцію про вигадане вбивство вітчима, щоб перед його будинком розчистили сніг

Житель Чернігівської області знайшов оригінальний, але незаконний спосіб почистити сніг біля свого дому — він вигадав вбивство вітчима, викликав поліцію і попросив її розчистити дорогу.

Про це повідомляє «Суспільне» з посиланням на місцеву поліцію.

Вчора, 13 лютого, близько 9-ї вечора до поліції зателефонував житель с. Грибова Рудня і повідомив, що вбив свого вітчима. Насправді ж чоловік був незадоволений тим, що біля його будинку не почистили сніг. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції області Юлія Ковтун. 

З її слів, заявник сказав, що вдарив вітчима ножем в область грудної клітини та тепер останній не дихає. Більше інформації про стан родича чоловік не надав, однак просив відправити наряд поліції та спеціальну техніку. Пояснив це тим, що до його дому на легковому транспорті не проїхати.

Коли на місце виклику прибула група патрульних поліцейських, виявилося, що 34-річному заявнику не сподобалося, що біля його будинку не почищений сніг. Тому він зателефонував до поліції та повідомив про вигадане вбивство. 

На чоловіка склали адміністративний протокол за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Стаття передбачає штраф від 51 до 119 грн.

Залишити відповідь