На Буковині патрульний зі спецпідрозділу «ТОР» входив до групи наркоторговців

У березні 2020 року правоохоронці отримали інформацію про діяльність осіб, які займаються злочинами, пов’язаними з незаконним обігом наркотиків, на території Буковини. Причетним до незаконних дій виявився один зі співробітників спецпідрозділу ТОР Управління патрульної поліції.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

«Кримінальний бізнес налагодив 30-річний мешканець Кіцманського району області. До виготовлення та розповсюдження психотропних речовин і наркотичних засобів залучив більше десяти осіб, серед яких – колишній міліціонер. Товар зловмисники збували клієнтам з рук в руки за готівковий розрахунок»,– йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели 22 санкціонованих обшуків. Виявили і вилучили понад шість кілограмів марихуани, амфетамін, засоби виробництва, вживання та фасування, електронні ваги, холодну та вогнепальну зброю з набоями.

Шістьом фігурантам вже вручено підозри за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ та подано до суду клопотання про обрання запобіжного заходу.

У разі доведення вини зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь