Миколаївські поліцейські помилково провели обшук у депутата


Вранці в середу, 10 квітня, в квартиру депутата Миколаївської міської ради Олега Крисенко прийшли співробітники поліції з ухвалою про проведення обшуку.

Про це повідомляє місцеве видання «Новинам-N».

Поліцейські подзвонили в двері квартири в 6.30 ранку, коли депутат ще спав. Відкрив двері Олег Крисенко побачив групу озброєних людей у ​​формі, в масках із автоматами. Вони пред’явили ухвалу суду про проведення обшуку, винесене Печерським районним судом м.Києва. Поліцейські, які прийшли з обшуком, також були приїжджі – з Києва, правда, в супроводі своїх миколаївських колег. Ознайомившись з ухвалою суду, Олег Крисенко звернув увагу слідчого на те, що в документі зазначено його адресу, але сама ухвала винесена щодо зовсім іншої людини. Слідчого ця обставина не переконала, і тоді депутат зателефонував за номером «102» і викликав поліцію.

Приїхавши за викликом патрульні перевірили документи у незваних ранніх гостей депутата і переконалися, що це дійсно співробітники поліції, після чого поїхали.

А столичні правоохоронці, незважаючи на заперечення депутата, приступили до проведення обшуку. Обшук був проведений швидко, з дотриманням усіх формальностей. В ході обшуку нічого протизаконного в квартирі знайдено не було. Після чого поліцейські склали відповідний протокол, вибачилися і пішли.

Як з’ясувалося, працівники департаменту по боротьбі з незаконним обігом наркотиків з Києва в Миколаєві сьогодні проводить цілий ряд слідчих заходів, пов’язаних з розслідуванням справи про незаконну торгівлю наркотиками. До депутата Крисенко вони прийшли помилково.

Залишити відповідь