Маріупольським патрульним, які під час затримання зламали ногу чоловіку, повідомили про підозру

27 жовтня 2019 року патрульні затримали чоловіка, який розпивав алкогольні напої в компанії під будинком та порушував громадський порядок. Коли автомобіль поліції із затриманим зрушив з місця заднім ходом, один із громадян опинився позаду транспортного засобу. Намагаючись уникнути наїзду, чоловік спробував перешкодити руху, тримаючись руками за кришку багажника патрульного авто. У відповідь на такі дії поліцейські вийшли та без попередження застосували до чоловіка силу та болісні прийоми. Унаслідок цього потерпілий отримав закритий уламковий перелом стегна.

Слідчі ДБР повідомили про підозру двом інспекторам патрульної поліції міста Маріуполя Управління патрульної поліції в Донецький області у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалося насильством (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Досудове розслідування кримінального провадження було розпочато за інформацією, оприлюдненою на інтернет-ресурсі «0629. Сайт міста Маріуполя».

У разі доведення вини, патрульним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Залишити відповідь