Львівський патрульний виготовляв та збував амфетамін

У Львові СБУ затримали п’ятьох ключових учасників наркоугрупування, один з яких є діючим працівником Нацполіції, під час збуту 300 грамів «амфетаміну».

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Правоохоронці припинили діяльність організованого злочинного угрупування, яке займалось виготовленням та збутом психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Зазначається, що до угрупування входили мешканці Львівської та Київської областей. Їх діяльність координував зі столиці один із організаторів наркобізнесу. Учасники угруповання облаштували нарколабораторію у Львові в одній з квартир. Наркоділки з прекурсору «пропен» виготовляли психотропну речовину «амфетамін» та збували його по всій території України.

У пресслужбі ДБР повідомляється, що затриманий правоохоронець – працівник Управління патрульної поліції у місті Львові.

Під час проведення 35 обшуків, які відбувалися у Львівській і Київській областях за місцями проживання, автомобілях фігурантів та у нарколабораторії, виявлено та вилучено значну кількість психотропів та канабісу.

У межах кримінального провадження відкритого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України тривають слідчі дії для встановлення та притягнення до кримінальної відповідальності всіх учасників угрупування.

Залишити відповідь