Копа, який на маминій Інфініті влаштував розборки на дорозі, вигнали з поліції

Поліцейського Олександра Бистрова, який з балончиком і пістолетом напав на подружжя в центрі Києва через автосварку, звільнили з роботи. Про це Bihus.Info повідомив адвокат потерпілих Євген Пронін.

Інцидент трапився 4 липня. Тоді Бистров порушив правила дорожнього руху – їхав смугою громадського транспорту – і через це був зупинений патрульними. Пасажир авто, яке проїжджало повз, знімав цей момент на відео, активно коментуючи. Останнє, вірогідно, і не сподобалося правоохоронцю. Він наздогнав автівку, із забороненого газового балончика забризкав пасажира і водійку, витягував пістолет і демонстрував службове посвідчення.
Previous

Після нападу потерпілі – відомі блогери Андрій Трушковський та Сабіна Мусіна, написали заяву до правоохоронців, а Нацполіція розпочала службове розслідування за порушення службової дисципліни. Результатом розслідування і стало звільнення Бистрова з Нацполу, де він працював з 2015-го року (з березня 2020 перевівся до Департаменту стратегічних розслідувань)

До речі, в момент надапу на подружжя, Бистров був за кермом Infiniti Q50, що на сайтах з продажу вживаних авто коштує від 600 тисяч гривень і яка відсутня в його декларації. Також там немає ще однієї Infiniti – QX50. На цій машини журналісти Bihus.Info зустрічали Бистрова весною, коли той приїжджав на роботу. 

Обидві машини оформлені на матір колишнього поліцейського. На обох номерні знаки, що відсутні в будь-яких офіційний базах та реєстрах. В своїх поясненнях керівництву щодо інциденту Бистров заявив, що просив у матері машину на кілька годин для вирішення власних справ, а чому на ній фейкові номери – не знає. Матір Бистрова також відмовилась відповідати на це питання.

Окрім звільнення, Бистрову потенційно загрожує позбавленням волі від трьох до семи років. Напад вже колишнього поліцейського в центрі Києва розслідує Державне бюро розслідувань. Йому інкримінують “хуліганство”.
Детальніше про напад екс-копа на маминій Infiniti можна прочитати тут.

Залишити відповідь