Колишній скандальний завгосп Нацполіції Наумов отримав понад 700 тисяч гривень допомоги після звільнення

Колишньому начальнику департаменту управління майном Нацполіції Івану Наумову виписали одноразову допомогу при звільненні в сумі понад 700 тис. гривень.

Про це йдеться у змінах до його податкової декларації, повідомляє 368. media.

З 18 листопада Наумова зняли з посади начальника департаменту управління майном Нацполіції в зв’язку з тим, що заміський клуб відпочинку Navy в Вишгородському районі під Києвом, який належить його синові, працював під час карантину у вихідні і не впускав патрульних всередину.

Читайте також: Главу департаменту Нацполіції Наумова звільнили після скандалу з нічним клубом його сина, який працював під час карантину

Сам Наумов заявляв, що створення бізнесу фінансували з сімейних заощаджень, хоча ніяких витрат на нього чиновник не задекларував.

При звільненні правоохоронцю виписали одноразову грошову допомогу в розмірі 766 тис. гривень.

Раніше повідомлялося, що в кінці 2017 полковник поліції Іван Наумов їздить на роботу на автомобілі фірми Chrysler з липовими номерними знаками, які міняли прямо посеред вулиці під департаментом Нацполіції. Також його помічали на машинах Volkswagen Touareg.

Крім того, на тещу Наумова, за даними журналістів, записаний автомобіль Maserati, земля, на якій зараз побудований комплекс NAVY, а також до сих пір записана земля, на якій зводиться 5-поверховий будинок.

Залишити відповідь