Колишній луцький нач. відділу слідчого управління Нацполіції, який погорів на хабарі 3 тис.$, постане перед судом

Завершено досудове розслідування відносно начальника відділу слідчого управління Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрія Володимировича Клока, якого спіймали на 3 тисячах доларів хабара. 

«До суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього начальника одного з відділів ГУ Нацполіції Волинській області. Він обвинувачується у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України)»,–повідомили у пресслужбі ДБР.

Слідство встановило, що Клок вимагав від громадянина 6 000 доларів США. За ці кошти він обіцяв не притягувати чоловіка та його матір до кримінальної відповідальності, а також не вилучати автомобіль марки «Volkswagen Passat». 21 лютого 2020 року посадовця поліції затримано під час одержання частини хабара у сумі 3 000 доларів США.

Ред.: У Луцьку нач.відділу слідчого управління Нацполіції погорів на хабарі 3 тис.$Наш канал в Telegram: https://t.me/PCU_PoliceControlUkraineДетальніше читайте на PoliceControl: https://policecontrol.info//novini/u-lutsku-nach-viddilu-slidchogo-upravlinnya-natspolitsiyi-pogoriv-na-habari-3-tys-video/#поліція #Луцьк

Posted by Police Control Ukraine on Saturday, February 22, 2020

У березні Юрій Клок звільнився. Про це свідчить його  декларація, яку він оприлюднив перед звільненням.

Слід зазначити, що у слідчому управлінні ГУНП у Волинській області працює дружина Юрія Клока – Валентина Олександрівна Клок. Вона працює інспектором.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Залишити відповідь