Князєв розповів подробиці затримання його екс-дружини на кордоні з Польщею з 650 тис. євро

Голова Нацполіції України Сергій Князєв прокоментував інформацію про затримання своєї колишньої дружини на польському кордоні із незадекларованими 650 тис. євро готівки. Вікторія Князєва була за кермом авто, в якому також перебували двоє громадян України і ще один – Хорватії.

Очільник Нацполіції на своїй сторінці в Facebook пояснив деталі інциденту.

«Дезінформація. Сьогодні моє приватне життя стало топтемою для обговорення. Моя колишня дружина, мати наших трьох дітей, а також я особисто стали об’єктами інформаційної атаки. Засоби масової інформації миттєво поширили “новину” про перевезення нею мало не мішків із грошима. Це брехня, яка не має нічого спільного з реальністю.

Вікторія Князєва працює у великій будівельній компані «Атлант» зі штатом понад 500 осіб. Підприємство очолює 78-річний Вадим Каган.

Вони дійсно перетинали разом кордон. На кордоні громадянин Каган заявив польським чиновникам про наявність певної суми готівки, яка належить йому. Вказані грошові кошти були отримані у результаті угоди щодо продажу торговельного приміщення у центрі столиці. Звісно, угода оформлена згідно з чинним законодавством та сплаченими податками. Але наявного пакету документів щодо задекларованих грошей польським державним службовцям не вистачило. Польськими правоохоронцями та паном Каганом було прийнято спільне рішення про пред’явлення ще деяких оригіналів. Після цього інцидент було вичерпано»,- написав Князєв.

В автомобілі знаходились український та європейський партнери пана Кагана, а також найманий працівник фірми – пані Князєва, яка працює у компанії не перший рік.

«Передбачаючи запитання, ніяких цінностей у громадянки Князєвої не було вилучено. При собі у дамській сумочці мала особисті кошти та готівку на відрядження у сумі 2100 євро, які не зацікавили правоохоронців», – повідомив Князєв.

Нагадаємо, що в серпні 2018 року Вікторія Князєва влаштувала ДТП в Ужгороді – вона за кермом Volkswagen Touareg збила мотоцикліста. Постраждалий отримав тілесні ушкодження.

Залишити відповідь