Керівник харківської СБУ провалив збори оперативного резерву – навчав офіцерів збирати та розбирати автомат?

14 квітня на Харківщині СБУ розпочала багатоетапні антитерористичні навчання, які проходили до кінця травня.
А через деякий час в УСБУ в Харківський області оголосили навчальні збори оперативного резерву, на яких колишніх офіцерів СБУ навчали як збирати та розбирати автомат Калашникова.

Про це нещодавно повідомив Telegram-канал «Блядский Цирк».

«Замість відпрацьовування завдань в умовах посиленого (у разі загострення ситуації, чи активізації воєнної агресії), начальник УСБУ в Харківський області Роман Дудін влаштував якійсь практичний вишкіл зі збору та розбору автомата Калашникова! І це для офіцерів СБУ! Усі кошлишні працівники були просто в шоці з керування Управлінням Дудіним. Раніше Харківське Управління було серед найкращих, а зараз опустилося в кінець рейтингу всіх управлінь!»,–йдеться у повідомленні.

У повідомленні додатково пояснюється:

Колишні працівники СБУ, зараховані до оперативного резерву, повинні були отримати інформацію куди їм з’являтись у випадку повномасштабної військової агресії з боку РФ, коли частина або вся територія України може бути окупована, про явочні квартири та стратегічні об’єкти. У випадку повномасштабної військової агресії оперативні співробітники СБУ (не тільки військової контррозвідки) повинні будуть виконувати завдання на нелегальному положенні. Звісно, що ті, хто не зрадить присязі та перейде на нелегальне положення, і продовжить роботу в інтересах нашої держави. Чи зможе оперативний співробітник без належної військової підготовки ефективно виконувати контррозвідувальні задачі у воєнний час? Вочевидь ні!

Також повідомляється, що раніше Дудін заплатив за свою посаду під $200 тис. та що він людина Наумова.

Зазначається, що гроші – це не єдина причина призначення Дудіна на посаду керівника регіонального управління. Дружина Романа Дудіна – Вікторія Дудіна є родичкою дружини президента України Олени Зеленської.

Нагадаємо, раніше дружині Дудіна подарували 1,4 мільйона гривень і вона купила автомобіль.

Залишити відповідь