Харківський поліцейський, який разом з товаришем скоїли розбійний напад на чоловіка, постане перед судом

Поліцейський зі своїм товаришем у жовтні та листопаді 2019 року пограбували двох людей. Першим потерпілим став 52-річний місцевий мешканець. Близько 6 ранку підозрювані напали на нього біля одного із багатоквартирних будинків. Побивши чоловіка обвинувачені забрали у нього мобільний телефон, банківські картки, готівку, а  також посвідчення ветерана праці.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Через кілька тижнів відбулося чергове пограбування. Цього разу, о 3 годині ночі побили 38 річного чоловіка. Після нападу обвинувачені забрали документи, срібний браслет, золотий ланцюжок, годинник та кишенькові гроші. Потерпілий отримав струс головного мозку та перелом носової кістки. Все награбоване нападники ділили навпіл.

«До суду скеровано обвинувальний акт відносно поліцейського сектору патрульної поліції відділу поліції в метрополітені ГУ Національної поліції у Харківській області та його цивільного спільника. Їх обвинувачують у відкритому викраденні чужого майна, поєднаному з насильством та нападом з метою заволодіння чужим майном (ч. 2 ст. 186 та ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України).»,–йдеться у повідомленні.

11 листопада 2019 року за клопотанням слідчих ДБР підозрюваним обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення вини, обвинувачуваним загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Залишити відповідь