Харківському поліцейському повідомили про підозру через рік після ДТП

Ввчері 31 грудня 2019 року сержант поліції, керуючи автомобілем «Dacia Logan», рухався по вул. Тюрінській в м. Харкові у напрямку метро «Київська». В салоні автомобіля також знаходились дружина поліцейського та його 5-річний син. У цей же час у зустрічному напрямку рухався інший автомобіль тієї ж марки, за кермом якого перебував 40-річний чоловік. Поліцейський, не переконавшись у безпечності маневру, виїхав на зустрічну смугу, в результаті чого автівки зіткнулися. 

Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Зазначається, що сам поліцейський, його дружина і син отримали легкі тілесні ушкодження. 40-річний водій іншої автівки отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

25 січня 2021 рокує молодшому інспектору одного з відділень ГУНП в Харківській області повідомили про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесне ушкодження потерпілому (ч. 1 ст. 286 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Залишити відповідь