Харківський адвокат ймовірно викрив цікаву схему в прокуратурі (відео)

Харківський адвокат розкрив ймовірну схему відправки документів «задніми числами» співробітниками прокуратури

19 квітня в мережі Інтернет з’явилося відео харківського адвоката Олексія Кучера, в якому він, розповідає про те, що співробітники слідства та прокуратури, з його слів, відправили повідомлення про розкриття матеріалів кримінального провадження «задніми числами» через так званого «специфічного кур’єра».

Слід зазначити, що у разі порушення процесуальних строків, кримінальна справа повинна бути закрита, або строки досудового слідства мають бути подовжені окремим рішенням.

Зі слів адвоката, документи були доставлені іншій людині, котра задокументувала схему фальсифікації. Далі, та ж людина, виходячи з відео, надіслала прокурорам ті ж самі документи, тим самим кур’єром АЛЕ також «задніми числами», тобто на три дні раніше ніж вони були створені (відправлені).

На відео начебто кур’єр, котрий, зі слів адвоката, є оператором поштового зв’язку відкрито говорить про вартість його «послуг». Вартість «послуг» залежить від того, на скільки раніше реальної дати відправки потрібно відправити корреспонденцію. Також, кур’єр відкрито розповідає, що стосовно нього вже відкрито якесь провадження з боку регулятора.

О деле Олег Ширяев, фальсификациях, следователе Петрове, прокуроре Лазареве и курьере ИваненкоВита Дубовик Сергей Чиж, обращаюсь повторно, отреагируйте достойно

Gepostet von Олексій Кучер am Freitag, 19. April 2019

Адвокат стверджує, що він подав відповідну заяву до Державного бюро розслідувань (ДБР) та пропонує прокурорам вчинити відповідно букви закону, а потім звільнитися.

Офіційної реакції з боку прокуратури або інших правоохоронних органів на момент виходу матеріала не виходило.

Залишити відповідь