Харківські патрульні потрапили в ДТП під час переслідування – пошкоджено 5 автомобілів

12.04.2019 о 22 год. 50 хв. по пров. Банному, 2 патрульні помітили автомобіль “TOYOTA CAMRY”, водій якого порушив ПДР України, не зупинився на законну вимогу працівника поліції, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з припаркованим автомобілем “NISSAN PRIMASTAR”, після чого скоїв наїзд на дерево.

У ході пeрeслідування водій службового автомобіля “Toyota Prius” не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з припаркованим автомобілем “DAEWOO LANOS”, який в подальшому скоїв зіткнення з припаркованим автомобілем “FORD KUGA”.
Внаслідок ДТП потерпілих немає.

Під час спілкування з водієм автомобіля “Toyota Самry” патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд у медичному закладі. Результат огляду склав 1.57 проміле.

На водія автомобіля “Toyota Camry” патрульні склали три адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП, ст. 124 КУпАП та ст. 122-2 КУпАП.


Харківські патрульні потрапили в #ПріусДТП під час переслідування – пошкоджено 5 автомобілів 12.04.2019 о 22 год. 50 хв. по пров. Банному, 2 патрульні помітили автомобіль “TOYOTA CAMRY”, водій якого порушив ПДР України, не зупинився на законну вимогу працівника поліції, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з припаркованим автомобілем “NISSAN PRIMASTAR”, після чого скоїв наїзд на дерево. У ході пeрeслідування водій службового автомобіля “Toyota Prius” не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з припаркованим автомобілем “DAEWOO LANOS”, який в подальшому скоїв зіткнення з припаркованим автомобілем “FORD KUGA”.Внаслідок ДТП потерпілих немає.Під час спілкування з водієм автомобіля “Toyota Самry” патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд у медичному закладі. Результат огляду склав 1.57 проміле.На водія автомобіля “Toyota Camry” патрульні склали три адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП, ст. 124 КУпАП та ст. 122-2 КУпАП.#ДТП #Харків #Мінуспріус

Gepostet von Police Control Ukraine am Samstag, 13. April 2019
Залишити відповідь