Експоліцейському, який змусив присідати та бив кийком затриманого, повідомлено про підозру

У липні 2019 року під час нічного чергування експоліцейський побив затриманого гумовим кийком та змусив присідати.
Слідчі ДБР повідомили про підозру колишньому поліцейському Ямпільського відділення поліції Могилів–Подільського відділу поліції ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

Колишній правоохоронець підозрюється у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалося насильством, застосуванням спеціальних засобів та погрозами (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).

Раніше Police Control Ukraine публікувало відео, як у Ямпільському відділенні поліції, поліцейські Семчук і Бишинська змушували присідати та били кийком затриманого.

Ред.: Звичайний робочий день, вінницький поліцейський б‘є чоловіка кийком та примушує присідатиЯмпільське відділення поліції, патрульні Семчук і Бишинська ось так «захищають» громадян.А начальника поліції Ямполя Мілєвського Руслана Володимировича поновили на посаді після службового розслідування стосовно отримання неправмірної вигоди.#поліція

Gepostet von Police Control Ukraine am Montag, 8. Juli 2019

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Також слід зазначити, що начальника поліції Ямполя Мілєвського Руслана Володимировича поновили на посаді після службового розслідування стосовно отримання неправмірної вигоди.

Залишити відповідь