Ексочільниця патрульної поліції Харківщини, яку викрили в незнанні законів та яка намагалась приховати свою ДТП, очолить інспекцію з нагляду за роботою поліцейських Києва

Новий підрозділ столичного главку Нацполіції очолила капітан Ольга Юськевич.

Про це повідомили в  пресслужбі Нацполіції.

У Головному управлінні Національної поліції у місті Києві розпочато формування нового підрозділу. Діяльність головної інспекції буде зосереджено, насамперед, на сприянні ефективній професійній діяльності працівників поліції, дотриманню ними службової дисципліни та оптимізації управлінських процесів в підрозділах поліції.

За результатами конкурсного відбору новий підрозділ у столичному главку очолила капітан поліції Ольга Юськевич.

«Пані Ольга показала високі результати роботи у напрямку міжнародного партнерства, була куратором проекту «Створення моделі ефективного управління поліції у м. Києві», який безпосередньо реалізовувався в Голосіївському районному управлінні поліції. У рамках проекту була створена мобільна група «Підтримка та контроль» з метою попередження та запобігання порушення службової дисципліни»,– розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко

Головне завдання керівника головної інспекції буде полягати у наданні практичної допомоги підрозділам поліції щодо удосконалення форм і методів управлінської діяльності, підтримки та контролю за виконанням службових завдань, а також забезпечення законності в діяльності органів і підрозділів поліції та попередження надзвичайних подій серед працівників поліції».

На даний час Ольга Юськевич активно займається формуванням підрозділу.

«Перед нами новий етап, нова можливість для розвитку нашої служби. Думаю, що головна інспекція стане однією з ключових інструментів у покращенні роботи столичного главку. Тож я докладатиму максимум зусиль для досягнення спільного результату, аби поліцейські Києва ефективно виконували покладені на них завдання та функцій з надання поліцейських послуг та дотримувались службової дисципліни», – розповіла Ольга Юськевич.

Нагадаємо, у 2016 році адвокати на особистій зустрічі з Ольгою Юськевич засумнівалися в її компетентності та знанні законів. Зустріч з начальницею патрульною поліції Харківської області відбулась через справу затримання неповнолітнього, якого привезли в райвідділ в наручниках. На особистому прийомі, керівниця зазначила, що не бачить в цьому правопорушення.

Тоді Ольгу Юськевич запитували, чи є затримання процесуальною дією, а вона, посміхаючись, відповідала – «Это необходимость».

Також у 2016 році Ольга Юськевич намагалась приховати факт ДТП: поїхала з місця ДТП без оформлення матеріалів передбачених законом (європротокол або оформлення ДТП з поліцією). А після того як активісти знайшли її біля домівки, допустила їзду без ближнього світла фар в темний час доби, а так само задніх габаритних ліхтарів і була непристебнута ременем безпеки.


А це відео як Ольга Юськевич надавала коментар журналістам.

Разом з цим, громадськість вимагала відставки керівниці патрульної поліції області Ольги Юськевич.

Залишити відповідь