Ексміліціонер Панасюк, який скоїв п’яну ДТП з трьома жертвами на Донеччині, втік

Колишній співробітник міліції Павло Панасюк, визнаний винним у смертельній ДТП і засуджений до дев’яти років в’язниці, оголошений у розшук.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомляють “Новости Донбасса“.

Зазначається, що його дані є в базі осіб, які переховуються від органів влади.

Ексміліціонер Панасюк, який скоїв пяну ДТП з трьома жертвами на Донеччині, втік 01

Панасюку інкримінували ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) і ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) КК України.

Нагадаємо, 1 серпня 2015 року старший дільничний інспектор Святогірського МВС на автомобілі Toyota Prado виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Skoda Octavia. В результаті зіткнення 60-річний водій Skoda загинув на місці, а двоє пасажирів – жінка 59 років і її 10-річний онук – згодом померли в лікарні. Інспектор покинув місце ДТП, не надавши допомоги людям, які перебували в Skoda.

11 квітня 2017 року, рішенням судді Інни Сидоренко обвинувачений у вчиненні ДТП Павло Панасюк був звільнений із СІЗО, а запобіжний захід був змінений на домашній арешт з носінням електронного браслета.

У червні 2018 року Слов’янський міськррайонний суд визнав правоохоронця винним і засудив до 9 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки. Після цього Панасюк подав апеляцію. Вона розглядалася з жовтня 2018 по лютий 2020 року.

10 лютого 2020 року апеляційний суд Донецької області залишив вирок, який був оголошений суддею Інною Сидоренко без змін: 9 років за ґратами. На засіданні адвокат потерпілї клопотав про те, щоб Панасюка взяли під варту в залі суду. Судді відмовили.

Як повідомляє видання “Слов’янські відомості” з посиланням на інформацію пресофіцера Слов’янської поліції Марії Тюриної, Панасюка було оголошено в розшук.

“За місцем проживання цього громадянина не було і він був оголошений у розшук”.

Поліція шукала Панасюка не тільки в Богородичному, де він зареєстрований, але і в інших місцях. Поки не знайшли, але активний розшук злочинця, як зазначають в поліції, ведеться.

Залишити відповідь