До вогнепального пораненння 5-річного хлопчика під Києвом причетні поліцейські, -ДБР (оновлюється)

Встановлено, що до нанесення вогнепальних тяжких тілесних ушкоджень дитині можуть бути причетними два працівники Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області,-повідомляють у прес-службі Державного бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, 31 травня до реанімаційного відділення КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» доставлено хлопчика із тілесними ушкодженнями у виді тяжкої закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми, перелому скроневої кістки.

Згідно проведеного оперативного втручання медичних працівників встановлено наявність у малолітнього проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови.

Слідчими ДБР готується затримання двох поліцейських в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а також повідомлення про підозру у вчинені замаху на умисне вбивство малолітньої дитини та обрання запобіжного заходу.

UPD: Двоє підозрюваних у важкому пораненні 5-річного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому – затримані поліцією в порядку статті 208 КПК. Про це повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв.

«Ці поліцейські, які під час скоєного перебували поза службою, без табельної зброї, у стані алкогольного сп‘яніння.

Наразі вони перебувають у відділку поліції, де з ними проводять першочергові слідчі дії. В подальшому усі зібрані докази та свідчення будуть передані за підслідністю в ДБР», – повідомив Князєв.

Також він повідомив, що дитину вдалося транспортувати в Київ, де за її життя борються кращі лікарі держави.

Залишити відповідь