Детективу НАБУ, який займався справою «рюкзаків Авакова», спалили автівку

У Львові невідомі підпалили автомобіль детектива Національного антикорупційного бюро, який свого часу займався розслідуванням справи «рюкзаків Авакова».

Про це повідомили в пресслужбі НАБУ та у Центрі протидії корупції.

У бюро не виключають, що підпал пов’язаний з професійною діяльністю детектива. Відзначається, що “Шкода Октавіа” 2012 р.в. – суттєво пошкоджена.

За цим фактом слідчі Національної поліції внесли відомості до ЄРДР (ч.2 ст.347 КК України). НАБУ розраховує на оперативне та результативне розслідування злочину і просить свідків, які володіють інформацією щодо цих подій звертатися до Шевченківського відділу поліції Львівщини.

У ЦПК відзначили, що авто спалили співробітнику НАБУ, який займався справою «рюкзаків Авакова».

Тоді детективи з’ясували, що син міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександр міг організувати схему із розкрадання під час закупівлі рюкзаків для бійців АТО. Збитки оцінили у 14 млн грн.

Разом з цим у ЦПК назвали “цікавим збігом” те, що щодо 65-річної експертки, яка визначила збитки у справі “рюкзаків”, відкрили кримінальну справу: “їй підкинули наркотики”.

Крім того, щодо судді Віктора Фоміна, який видавав НАБУ дозволи на слідчі дії у справі “рюкзаків” також відкривали кримінальну справу через нібито наїзд на велосипедиста. ВРП відкривала щодо нього низку дисциплінарних справ.

Залишити відповідь