Деталі спецоперації поліції з затримання ОЗУ після резонансної перестрілки на Закарпатті (ВІДЕО)

8 лютого у с. Нижніх Воротах затримали лідера та членів злочинного угрупування.Учасники ОЗУ були озброєні, тому правоозоронці прийняли рішення про залучення до поліцейської операції спецпідрозділ КОРД та роту особливого призначення поліції області. Під час затримання чоловіки, що перебували в автомобілях, чинили збройний опір правоохоронцям. У результаті спецоперації затримано семеро осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції .

«За наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова посилено заходи безпеки на Закарпатті. Отримавши оперативну інформацію, оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції, спецпризначенці, співробітники Служби безпеки України, детективи ГУНП спільно з прокуратурою області провели спільну спецоперацію для затримання учасників злочинного угруповання, які планували встановити контроль над регіоном.»,– йдеться у повідомленні.

Фото і відео з перестрілки членів злочинного угрупування 7 лютого :

У Мукачеві перестрілка. Невідомі напали на Артура Пашкуляка, якого пов‘язують із екс-нардепом Михайлом Ланьом (прізвисько Блюк). Самого Артура та його охоронця поранено.

Gepostet von Police Control Ukraine am Freitag, 7. Februar 2020

За інформацією правоохоронців, лідер злочинної групи пересувався на броньованому автомобілі. З місця події вилучено транспортні засоби та зброю.

У Мукачеві з вчорашнього вечора дуже гараче: працюють підрозділи Нацполіції, відділ К #СБУ, спецпідозділ Альфа СБУ,…

Gepostet von Police Control Ukraine am Samstag, 8. Februar 2020

Наразі слідчо-оперативні дії тривають.

Після проведення відповідних процесуальних заходів буде вирішуватися питання про відкриття кримінального провадження та повідомлення затриманим про підозру.

Залишити відповідь