«Чорні» реєстратори Харківщини та «адвокати»: як заволодіти майном. Погрози адвокату від нардепа Юзіка

У Харкові діє ОЗУ, ймовірно, у складі фіктивних державних рееєстраторів та адвокатів, яке покривається правоохоронцями та котре займається незаконним заволодінням майна громадян.

Про це Police Control Ukraine розповів адвокат Кирил Яковець.

У його клієнта майже відібрали будинок. Чоловік взяв кредит та належним чином виконував свої обов’язки щодо виплати кредиту з 2014 року. Але 28.11.2014 Національний банк України визнав Банк ВБР неплатоспроможним і ввів у банк тимчасову адміністрацію – уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації Банку.

«Після цього, у працівників у тимчасової адміністрації банку, його працівників та ряду підконтрольних приватних структур виникає злочинний умисел на незаконне заволодіння майном, що перебуває в іпотеці Банку за заниженою ціною, зокрема нерухоме майно Абраменко О.В.»,– зазначає адвокат. 

ТОВ «ФК «ПРАЙМ АЛЬЯНС»  та афілійовані особи, маючи умисел на придбання залогового майна за заниженими цінами, зі зловживаннями та порушеннями процедури, передбаченої Законом України «Про іпотеку», шляхом підробки поштового відправлення застереження та підпису Абраменка О.В., з метою отримання необхідних документів для перереєстрації права власності відповідно до п. 61 Постанови КМУ від 25.12.2015 № 1127 «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

​20 липня цього року державним реєстратором Протопопівської сільської ради Дергачівського району Харківської області Тесленко Ігорем Анатолійовичем нібито в рахунок боргу зареєстровано право власності на вказаний будинок та земельну ділянку за ТОВ «ФК «ПРАЙМ АЛЬЯНС».

«Представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, ТОВ «ФК «ДЕПТ ФІНАНС», ТОВ «ФК «ПРАЙМ АЛЬЯНС», ТОВ «ГЛЕНКОР ДЕВЕЛОПМЕНТ» у змові з представниками «УКРПОШТИ», оцінниками ТОВ «Роял Сіті Плюс», державним реєстратором Протопопівськоїсільської ради Дергачівського району Харківської області Тесленко Ігорем Анатолійовичем розробили злочинний план щодо отримання у власність за заниженою вартістю земельну ділянку, житловий будинок із спорудами»,– запевняє Яковець.

Адвокат також повідомив, що з метою прикриття злочинної діяльності, оскільки підтвердився факт знаходження державних реєстраторів Протопопівської сільської ради Дергачівського району у офісі приватних юристів, адвокатом Мельник Валентином наданий фіктивний договір щодо оренди Протопопівської сільської ради Дергачівського району Харківської області офісу/приміщення для здійснення державними реєстраторами Протопопівської сільської ради Дергачівського району Харківської області Тесленка Ігоря Анатолійовича, Жбадинського Олега Михайлович, з ціною договору 1 гривня.

Банки и рейдеры против детектива. Часть 1Раскрытие фигурантов в типичной преступной схемы рейдерства недвижимости !В…

Posted by Адвокат Кирилл Яковец on Saturday, September 26, 2020

Кирил Яковець приїхав до Протопопівської сільської ради Дергачівського району Харківської області аби знайти того самого державного рееєстратора Тесленка Ігоря Анатолійовича, але у сільраді навіть не має його робочого місця. Також відвідав й місцевий відділ поліції, де керівник Дергачівского ВП ГУНП в Харківскій області та очільник слідчого відділу не відреагували на вказану злочинну діяльність «чорних» реєстраторів на території їх служби. Поліціянти навіть не реєструють кримінальне провадження, а заяви адвоката відправлялись на розгляд дільничному поліції.

Банки и рейдеры против детектива. Часть 2. «Черные регистраторы и местные правоохранители»Связь и покровительство…

Posted by Адвокат Кирилл Яковец on Wednesday, September 30, 2020

Після з’ясування, що до ОЗУ причетні юристи-адвокати зі спеціалізацією по нерухомості з офісами по всьому Харкову, в тому числі, які розташовані на вул. Сумській 96, до відповідних адвокатів, а саме Валентина Мельника та його партнерів, завітали журналісти і запитали про «послуги» – «по-швидкому» отримати Витяг з Реєстру нерухомого майна. Як можна побачити на відео, їм надали контакт особи на ім‘я Сергій. Також стало відомо, що адвокат Валентин Мельник є братом ексзаступника колишнього прокурора Харківської області Юрія Данильченко Олега Мельника.

Посередник на ім’я Сергій «допоміг» «по-швидкому» отримати Витяг з Реєстру нерухомого майна. З‘ясувалось, що в офісі реєстрацією вже займається не держреєстратор Тесленко Ігор Анатолійович, а вже «новоприбулий» держреєстратор Протопопівської сільради – Жбадінскій Олег Михайлович. А коли журналісти вдруге зателефонували Сергію та повідомили, що дзвонять від Жбадінского Олега Михайловича (фіктивного реєстратора, який за тиждень до цього нібито здійснив реєстрацію), Сергій повідомив, що нібито ніякого відношення до реєстрації не має, а займався колись раніше.

Банки и рейдеры против детектива. Часть 3. «Ловля на живца. Разоблачение черных регистраторов»Журналисты выяснили, что…

Posted by Адвокат Кирилл Яковец on Saturday, October 3, 2020

Адвокат Кирил Яковець стверджує, що у цей день йому дзвонив колега-адвокат Бутко Павло, який є офіційним помічником нардепа №33 Коряченкова Юрія (Юзіка) та погрожував йому.

«Мені було висунуто ультиматум: я зраджую принципи, закон і забуваю про ОЗУ, пов’язаних із ним та тих, що покривають чорних реєстраторів з Протопопівської сільради.В іншому разі – група народних депутатів звертається до КДК з вимогою притягнення мене до дисциплінарної відповідальності».

ОПГ КУПИЛИ НАРОДНЫХ ДЕПУТАТОВ и ВМЕСТЕ УНИЧТОЖАЮТ независимость адвокатуры, принципы Верховенства права и Державу в…

Posted by Адвокат Кирилл Яковец on Tuesday, September 29, 2020

Нардеп Юзік продає депутатські звернення як білети на концерти, тільки ціни значно більші та в доларі. Адвокат Яковець…

Posted by Адвокат Кирилл Яковец on Tuesday, September 29, 2020

20 жовтня у Харкові громадська оргнанізація «Нон-Стоп» за участю громади організувала та провела акцію-протест «СТОП ОПГ Мінюста, рейдерів та чорних реєстраторів» під будівлею Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції .

«В ході проведення акції, Міністерство юстиції України своєю бездіяльністю та обманами (про це буде далі) вкотре підтвердило наші звинувачення в пособництві та покриванні чорних реєстраторів, в тому числі, Протопопівської сільради у незаконному заволодінні нерухомим майном громадян. Система, на великий жаль, відмовляється захищати громадян, а покликана лише захищати панів та корупцію»,–йдеться у повідомленні організації.

20 жовтня за участю представників ГО «Нон-стоп» та громади проведено акцію-протест «СТОП ОПГ Мінюсту, чорних…

Posted by ГО "Нон-Стоп" on Thursday, October 22, 2020

«Вищевказані дії посадовців є корупційними правопорушеннями.Не дивлячись на резонанс та публічність вказаних кримінальних правопорушень, керівництво та працівники Східного міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Харків) не вживають заходів щодо припинення незаконних реєстрацій, та продовжують зловживати службовим становищем. Таким чином в діях вказаних посадових осіб вбачаються ознаки дисциплінарних та кримінальних правопорушень, передбачених ст. 364 КК України»,–запевнив адвокат Яковець.

Адвокат відправив відповідні зяви про злочини до різних правоохоронних органів, але наразі ніякої реакції від правоохоронців не має.​

Тим часом, злочинна організована група, яка має зв’язки в органах державної влади та правоохоронних органах, та має на меті вчинення низки злочинів, пов’язаних з незаконним заволодінням майном підприємств та громадян, продовжує свою злочинну діяльність.

Залишити відповідь