Чому поліція Бучацького і Монастириського відділів поліції ГУНП в Тернопільській області боїться так званих «активістів» Довбенка Р.В. та Делявського Ю.В.

Чому поліція Бучацького і Монастириського відділів поліції ГУНП в Тернопільській області боїться так званих “активістів” Довбенка Р.В. та Делявського Ю.В. – начальника Бучацького РВУ ДМСУ в Тернопільській області та стала у них “кишеньковими”?

Хто такий Роман Довбенко з міста Бучач – шахрай і вимагач. Довбенко на хвилі після майданівського активізму вирішує зробити “свій бізнес”- не працюючи, не беручи участі в акціях проти свавілля влади, не відстоюючи інтереси громади та не приносячи суспільству користі шляхом шахрайських дій (проводить збір коштів), підстав та провокацій умудряється заробляти гроші, лише назвавши себе “активістом”.

Роман Довбенко став “активістом” за для власної наживи, щоб себе у чомусь проявити, почав конфліктувати із поліцейськими Бучацького відділу з метою, як він висловлювався “зашугаю ментів” на жаль йому це вдалося дуже швидко, керівництво відділу не реагує на його правопорушення. Довбенко може прилюдно образити працівника поліції та не тільки, вдарити, їздити на не розмитнених автомобілях у стані алкогольного сп’яніння та інше, скоювати правопорушення на які рядові поліцейські Бучацького та Монастириського районів бояться відреагувати. Можливо така безкарна поведінка «активіста» пов’язана через «ділові» стосунки Довбенка із начальниками місцевої поліції Монастириська та Бучача: Дудином Володимиром Івановичем та Побуринним Ярославом Богдановичем.

“Активіст” неодноразово висловлювався на загал, що “прибив під себе ментів” частину керівного складу поліцейських Бучача та Монастириська, з якими почав реалізовувати свій план-наживи. Спільні дії із начальником Бучацького РВУ ДМСУ в Тернопільській області Делявським Юрієм Володимировичем, до речі хто він — державний службовець чи “активіст”??? На роботу “активісту” Делявському не має часу ходити, а заробітну оплату отримує щомісячно.

Довбенко та Делявський називаючи себе «активістами» організували схему шахрайства по вимаганню грошей, почали виявляти осіб, які здійснювали вирізку деревини, видобуток каміння, вилову риби у річці Дністер та організовували тотальні рейди по виявленню таких осіб. А далі саме цікаве в тому, що так названі «активісти» Делявський та Довбенко про виявленні факти повідомляли “своїх кишенькових поліцейських” з райвідділів, які приїжджали на їх виклики не із метою документування правопорушення порушниками, а саме вимагання у них грошових коштів за не притягнення їх до відповідальності погрожуючи останнім затриманням і тюрмою. Люди боячись погроз і можливих наслідків від поліцейських передавали їм грошові кошти від 1000 до 5000 тисяч доларів.

Довбенко, Делявський зі своїм шваґром Лучкою Р.М. по кличці «Птіца» налагодили злочину схему щодо незаконної вирубки дерев (дуб, ясен) на території лісових масивів Бучацького району спільно із працівниками ДП «Бучацьке лісове господарство» Литвина Тараса, Меленюка Мироном та ішими під прикриттям поліцейських Бучацького ВП, на чолі із начальником Побуринним Я.Б. Незаконно вирубаний ліс звозили на «свою» пилораму с. Соколів Бучацького р-ну на земельній ділянці (к.н № 6121286600:01:001:0001) та на територію біля автомийки «LUX WASH 24» у м. Бучачі, з подальшою перероблюванням лісосировини за адресою Івано-Франківська область, м. Калуш, вул. Промислова, будинок, 3А(ТОВ Термінал Вуд), яку пізніше експортували за кордон. Роль «активіста» Довбенка у цій схемі це «мочити» тих хто буде зупиняти злочинну діяльність Делянського, Лучко, лісників Литвина та Меленюкам.

Працівниками СБУ було викрито злочину схему вказаних «ділків-активістів» у 2018 – 2019 роках, які прикриваючись громадською організацією активістів, займалися незаконним збагаченням, порушено кримінальну справу №42018211180000009 за ст.246,290,364 КК України. Розслідування триває, чи СБУ «злиє» дану справу стане відомо згодом, скоріш за все іде до “зливу”. А в час, що триває «слідство» злочинці й надалі займаються своїм звичним промислом. Також Довбенко та Делявський організували під прикриттям своїх кураторів із поліції сезонний (березень-листопад) незаконний видобуток каменю — плити у Золопотіцькій зоні, який надалі продають на території області, заробіток за квадратний метр складає від 300 до 500 грн.

Свого часу СБУ тривалий час проводилося документування хабарника — начальника Бучацького РВУ ДМСУ в Тернопільській області Делявського Ю.В («активіста» як він себе називає)., який через посередника організував отримання хабарів у громадян за виготовлення закордонних паспортів. Під час затримання посередника і Делявського Ю. в останнього при проведенні обшуку не виявили грошові кошти – хабар, які йому приніс посередник. За отриманою інформацією правоохоронців, під час затримання службовця-Делявського він встиг з’їсти свій хабар та не подавитися. «Активіст» Юрій Делявський, який є керівником Бучацького РВ міграційної служби України в області займається у свій робочий час стеженнями за поліцейськими патрульної поліції Тернополя, працівниками ГУНП, працівникам прокуратури Монастириська та Теребовлі, передає інформацію своєму спільнику «активісту-блогеру» Роману Довбенку, останній обвішується камерами та диктофонами вступає у «нерівний двобій» із поліцейськими та прокурорами. Якщо із «активістом Довбенком» все зрозуміло, то виникає запитання до керівництва «активіст» держслужбовця Юрія Делявський, а коли Делянський думає виконувати свої безпосередні службові обов’язки??? Та чому ще знаходиться на займаній посаді???

Складається таке враження, що керівництво Делявського отримує користь від так званого «активізму» останнього та покриває його. Останнім надбання так званих бучацьких грізних «активістів» Делявського та Довбенка є автомийка «LUX WASH 24» у м. Бучачі, яка працює в порушення закону, на якій створили свій так званий штаб «борців» із порушниками закону. В селі Соколів Бучацького району «активісти» відкрили незаконну дизельну заправку (наливайка). Хто такий Юрій Делявський — колишній дільничний інспектором міліції в Бучачі, після закінчення у 2008 році міліцейської школи в Івано-Франківську зрозумів, що грошей там не заробить та купив собі посаду в паспортному відділі, але ж не встиг відробити потрачені гроші за посаду як його звільнили не попрацювавши менш як два роки, керівництво зрозуміло, що їм не потрібен хабарник. Делявський знову ж купляє посаду в обласному ДАІ у Тернополі, де почав свою “трудову діяльність” – вимагання хабарі із водіїв, супроводи контрабандного товару (спирт, сигарети), супровід незаконно вирубаного лісу по області.

У 2015 році Делявський всіляко затягував та уникав проходження атестації щодо підтвердження своєї придатності для роботи в Національній поліції, шукаючи зв’язки, щоб через них знову ж купити будь-яку посаду у поліції, не знайшовши підтримки, Делявський змушений був звільнитися з міліції. Далі буле…

Джерело

Залишити відповідь