Був у кайданках та вихопив зброю у поліцейського : нові подробиці вбивства затриманого у відділі поліції

ДБР почало розслідувати обставини смерті затриманого у Костянтинівському відділі поліції.

Раніше джерело у правоохоронних органах повідомило Police Control Ukraine , що у м.  Костянтинівка Донецької області в міськвідділі поліції сталося вбивство затриманого чоловіка. 

 Оперуповноважений поліції  після затримання чоловіка, який знаходився у розшуку, при оформленні затриманого застрелив його з табельного пістолета.

В прес-службі ДБР повідомили, що 27 червня 2019 року в одному зі службових кабінетів Костянтинівського ВП ГУ Нацполіції в Донецькій області знаходився 28-річний чоловік затриманий за підозрою у скоєнні грабежу. У ході проведення допиту підозрюваний, на якому були одягнені спеціальний засіб − кайданки, вихопив у поліцейського табельну вогнепальну зброю та здійснив постріл у себе, внаслідок чого помер.

Тобто у ДБР вважають, що затриманий у кайданках зміг вихопити пістолет з кобури, зняти із запобіжника, звести затвор, направити на себе і вистрілити.

Наразі кримінальне провадження розслідується за фактом перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, які спричинили тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України).

Залишити відповідь