Без прав, але з наркотиками: в Одесі затриманий поліцейський на іномарці

Патрульні Одеси виявили наркотичні речовини у бійця батальйону поліції особливого призначення (колишній “Беркут”). Про це повідомляє Думська, посилаючись на джерела в прокуратурі.

Інцидент стався 25 жовтня на Овідіопольській дорозі. Так, співробітники патрульної поліції Одеси виявили три пакети з речовиною, схожою на наркотичну, під водійським сидінням автомобіля Mitsubishi Colt. Транспортним засобом керував 26-річний сержант поліції.

Як повідомляють у відомстві, у затриманого поліцейського немає водійських прав. Машину він забрав з штрафмайданчика. Пояснив, що зробити це його попросила знайома, а про наркотики йому нібито нічого не відомо. На думку правоохоронців, їх підкинули.

Патрульні склали відносно порушника адміністративний протокол. Крім того, відкрито кримінальне провадження за статтею “незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання тощо наркотичних засобів”.

Виявлена речовина відправили на експертизу. Якщо в пакеті дійсно наркотики, сержанту оголосять про підозру. Призначено службове розслідування.

Джерело

Залишити відповідь