Бабуся пораненого хлопчика: Поліцейські були настільки п’яні, що не знають, хто саме стріляв

Олександра Тлявова — бабуся 5-річного хлопчика, якого поранили, коли він гуляв біля дому у Переяславі-Хмельницькому, заявила, що поліцейські визнають, свою вину, але не знають, хто саме з них поранив дитину, бо були дуже п’яні.

Про це вона сказала у коментарі Громадському.

«Йде слідство. Начальник нашого райвідділу приїжджав до реанімації до нас і казав, що вони визнають вину, але вони такі п’яні, що вони не знають, хто це зробив. Вони були без свідомості п’яні. Просто розважалися», — розповіла Тлявова.

«Однозначно, вони будуть сидіти. Ми не допустимо, щоб вони вийшли чи під заставу, чи щоб взагалі їх виправдали. Такого виправдання немає. Я ще розумію, якщо аварія. Але просто напитися і таке зробити….», — наголосила вона.

Нагадаємо, 31 травня до реанімаційного відділення «Переяслав-Хмельницької ЦРЛ» доставили хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки. У лікарні в дитини виявили кульове поранення і направили до медзакладу Києва.

Наразі основна версія, що дитину випадково поранили працівники поліції, які на підпитку у позаробочий час стріляли неподалік від місця, де гуляв хлопчик. Обох підозрюваних затримали.

Слідчі ДБР розслідують кримінальне провадження за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень 5-річному хлопчику.

Залишити відповідь