«Авто стоїть, а бензин витрачається»: керівники поліції Дніпропетровщини організували крадіжку пального? (ВІДЕО)

На відео видно огляд службового авто Покровського відділу поліції, де встановлено пристрій, який дозволяє увімкнути спідометр без руху авто. Такий самий пристрій стоїть і на авто пана Фесенко – начальника цього відділку. В результаті таких махінацій тільки в цьому відділку вкрали понад 9 тис. літрів пального.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Голова профспілки «Правозахисники країни» Сергій Джихур.

За його інформацією, крадіжку пального в Національній поліції України організували Клименко (Голова Нацполіції), Юрій Небеський (заступник керівника ГУНП в Дніпропетровській області) та Фесенко. А коли це розкрадання пального виявив ексочільник поліції Дніпопетровщини Огурченко та намагався вжити заходів – усунути з посади осіб, причетних до оборудок, то сам розплатився своєю посадою.

Колишній керівник обласного главку Володимир Огурченко ще наприкінці 2019 року дуже щільно зайнявся виявленням фактів розкрадання палива та запчастин. В ході перевірок були виявлені махінації на дуже великі суми коштів, в результаті відносно ряду посадових осіб були ініційовані ЄРДР та останніх відсторонили від виконання службових обов’язків. А керував цими негідниками той самий Небеський, якого в решті решт, керівник ГУНП через ще ряд порушень та фактів неналежного виконання службових обов’язків, попрохав знайти собі місце в іншому підрозділі.

Просто ТРЕШШШ!!!! Як Клименко, Небеський та Фесенко організували крадіжку пального в Національній поліції…

Posted by Сергей Джихур on Tuesday, August 4, 2020

Читайте також: «Розкрадання» понад 3 млн. грн керівництвом поліції Хмельницької області: ДБР відкрило кримінальне провадження

Голова профспілки зазначає, що Небеський це людина Клименка, і саме після цього керівник ГУНП попав в немилість голові Нацполіції, тому що можливо знав про махінації, а можливо навіть отримував долю. Окрім цього, зазначає, що зараз Небеський спокійно повертає на свої посади тих самих працівників, які й досі перебувають під слідством.

Нагадаємо, у липні цього року призначили нового нового очільника поліції Дніпропетровщини – полковника поліції Анатолія Щадило.

Залишити відповідь