90-ті в Одесі: куратор наркоугруповання Еміль Халілов, якого поліція екстрадувала до Азербайджану за запитом Інтерполу, скоїв напад на головного потерпілого та свідка у вбивстві бізнесмена Багдасаряна у Дніпрі (ВІДЕО)

16 червня 2020 року в Одесі біля кафе «Три барашка» було скоєно напад зі стріляниною групою осіб під керівництвом Еміля Халілова на Гаджієва Азада Бахруз огли. Метою нападу була ліквідація головного потерпілого і свідка, який проходить у кримінальній справі кримінальних розборок у Дніпрі і вбивства 27-річного Армена Багдасаряна у листопаді 2019 року . Постановою по даній справі була призначена державна охорона потерпілому, але з невідомих причин поліція по сьогоднішній день її не надала. В результаті нападу Гаджієв отримав проникаюче поранення живота, поранення великого сальника, внутрішню кровотечу . Зараз він знаходиться в реанімації. Проте поліція повідомляє, що ніхто не постраждав. 

Про це Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах.

Ред.: 90-ті в Одесі: куратор наркоугруповання Еміль Халілов, якого поліція екстрадувала до Азербайджану за заптом…

Gepostet von Police Control Ukraine am Donnerstag, 18. Juni 2020

Керував нападом на кримінальний авторитет Халілов Еміль, якого ще в 2018 році за запитом Інтерполу депортувала до Азербайджану Національна поліція України.

Еміль Халілов

За наявною інформацією, ножові поранення наносив особисто Еміль. Відповідно до заяв поліції, нападника, якого знають в усіх кримінальних кругах – не встановлено. Також у пресслужбі Нацполіції області повідомляють, що ніхто не постраждав.

Але отримані поранення Гаджієвим були зафіксовані у лікарні.

Слід зазначити, що потерпілий в листопаді 2019 року звернувся до Нацполіції за програмою захисту свідків з проханням надати йому особисту охорону у зв’язку з постійним надходженям погроз.

Поліція повідомляє про вжиття заходів для забезпечення безпеки учасника кримінального процесу, але охорону так і не було виділено.

Слід зазначити, що одеська поліція майже добу не хотіла приймати і реєструвати у Гаджієва заяву про вчинення кримінального правопорушення, та казали, що не працює «АРМОР».

Нагадаємо, в Дніпрі 7 листопада 2019 року було вбито 27-річного бізнесмена Армена Багдасаряна.

Тоді поблизу місця вбивства з паспортом поліція затримала 53-річного жителя Тернівки Вадима Савчука. Але на таку справу як вбивство, як правило, з паспортом не ходять. Хоча версія приваблива – українського бізнесмена вбив чоловік, пов’язаний з ЛНР.


Police Control Ukraine стало відомо, що одна зі сторін, яка приймала участь у розбірках в Дніпрі (угруповання Авка) була в групі вищевказаних нападників в Одесі.

З’являється багато питань як Халілова Еміля, екстрадованого з України за запитом Інтерполу, впустили назад? І чому свідки не можуть розраховувати на захист поліції?

Залишити відповідь