2 тис. грн за нескладання адмінпротоколу про ДТП: харківським патрульним повідомили про підозру

Двом харківським патрульним 4 батальйону УПП в Харківській області повідомили про підозру за фактом отримання 2 тис. грн за нескладання адмінпротоколу про ДТП.

Про це Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах.

21 січня 2020 року патрульні отримали повідомлення з лінії «102», що на вул. Балакірєва жінка на автомобілі «Nissan X-Trail» не впоралась з керуванням та з’їхала в кювет.

Поліцейські у складі екіпажу двох патрульних по прибуттю на місце повідомили жінці, що у випадку складання протоколу про адміністративне правопорушення вона змушена буде заплатити штраф та її буде позбавлення права керування транспортним засобом. 

Надалі патрульні запропонували передати їм за не складання протокола про адміністративне правопорушення за фактом ДТП, неправомірну вигоду у сумі 2 000 гривень в цей же день.

Патрульні отримали вказані кошти та 19 лютого ДБР повідомило про підозру інспектору патрульної поліції старшому лейтенанту поліції 4 батальйону УПП в Харківській області  та його напарниці патрульній цього ж батальйону за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 ККУ).

Залишити відповідь